Samsung komt met kinderuitvoering van de Tab3

Voor kinderen die niet met een budgettablet van de Intertoys opgescheept willen zitten, komt Samsung met een interessant alternatief. Samsung komt namelijk met een speciale Kids versie van de succesvolle Tab3 Android tablet.

De nieuwe kindertablet is voorzien van vrolijke kleuren en een speciale app store met gefilterde apps. Zo voorkom je dat jouw kinderen ineens allerlei apps met stoute meisjes op hun Tab3 hebben staan. Daarnaast is het voor ouders mogelijk om het gebruik van de Tab3 aan een timer te hangen zodat de kleintjes tijd voor huiswerk overhouden.

GALAXY Tab 3 Kids_2

De Tab3 Kids wordt geleverd met een speciale beschermende cover die ook nog dienst doet als standaard. Daarnaast werkt de tablet moeiteloos met de C Pen van Samsung zodat ook het handschrift kan worden geoefend.

Beschikbaarheid

De Galaxy Tab3 Kids zal eind dit jaar in de winkels liggen voor een prijs van €249.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram