Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Sandberg 2in1 Stylus & Ball Pen

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Schrijft heerlijk
  • Lekker zwaar in de hand

THE BAD

  • Kan de dop nergens kwijt...

We zijn een tijdje gestopt met het reviewen van nieuwe stylussen voor tablets omdat de markt overspoeld werd met die dingen en de kwaliteit vaak te wensen overlaat. Toch heeft Sandberg met de 2in1 eindelijk weer een Stylus gemaakt die het waard is om over te schrijven.

Unboxing

Het zal je niet verbazen, maar de verpakking van de 2in1 bevat echt alleen deze stylus. Zelfs een handleiding is niet nodig, maar ik had dan ook niets anders verwacht.

Sandberg-2in1-Stylus-Packshot

Design

Qua design is de stylus mooi slank. Doordat hij van metaal is gemaakt ligt hij wel lekker zwaar in de hand. Een eigenschap die ik zeer kan waarderen. Het is alleen jammer dat de dop niet op de achterkant van de stylus geplaatst kan worden.

Gebruik

Als stylus doet de 2in1 precies wat ik van een stylus verwacht. Het is als pen waar de 2in1 mij blij weet te maken. Sandberg heeft namelijk voor een parker-achtige ballpoint gekozen en dat rolt heerlijk over papier. Bovendien zijn vullingen gemakkelijk te vinden. Een heerlijke schrijfpen dus.

Conclusie

Hij schrijft heerlijk en ook als stylus werkt de 2in1 van Sandberg naar verwachting. Het is alleen jammer dat je de dop niet achterop de stylus kwijt kunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.