Ravensburger stopt LED’s in haar nieuwste 3D Puzzel

De 3D puzzels van Ravensburger zijn al jaren bekend, maar tot nu toe hadden ze nog niet echt een ‘gadgetfacor’. Met de nieuwe Empire State Building verandert dat voorgoed.

Waar wij Nederlanders (lees Philips) superieure LED technologie aan het Empire State Building hebben geleverd zodat deze allerlei kleuren kan tonen, stopt Ravensburger ook LED’s in de nieuwe puzzel. Gewoon zodat die toren net zo kan shinen als de echte in New York.

Deze nieuwe puzzel is dan ook de eerste Night Edition die Ravensburger in de schappen legt. Of er meer gaan volgen is nog niet bekend, maar ik voel een mooie trend aankomen voor deze kerst. Kunnen al die Intratuin Dickens huisjes eindelijk voor een echte Skyline worden gezet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.