GadgetGear.nl

Pioneer lanceert nieuwe trendy hoofdtelefoon

Pioneer heeft vandaag laten weten dat zij binnenkort vier nieuwe modellen hoofdtelefoons gaan lanceren. Het gaat om stijlvolle outdoor hoofdtelefoons in de ‘MJ-reeks’. De nieuwe modellen zullen verkrijgbaar zijn in diverse kleurvarianten.

We zijn gewend dat Pioneer kwalitatief zeer goede producten levert en dan ook erg benieuwd naar wat deze nieuwe koptelefoons te bieden hebben. Dankzij een handig vouwsysteem zijn de gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Speciaal ontworpen voor het luisteren naar muziek of kijken naar films of video’s. Elk model van de vier varianten zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Zo kan je als gebruiker je hoofdtelefoon afstemmen op je stijl of modegevoel. Hieronder even de vier modellen op een rijtje.

3

SE-MJ532-N

De Pioneer SE-MJ532-N heeft een brede respons en een helder hoogwaardig geluid. Dit dankzij de 40 mm magneten gemaakt uit een zeldzame legering. Het snoer is verbonden aan één zijde en de zachte oorkussentjes zorgen voor maximaal comfort. De SE-MJ532-N heeft een elegant en stijlvol ontwerp met aluminium materialen. Deze koptelefoon is beschikbaar in zwart, wit, rood en goud.2

SE-MJ522-R

Deze koptelefoon van pioneer geeft een rijk en vol geluid dankzij 40 mm magneten. De koptelefoon is gemakkelijk mee te nemen dankzij het vouwsysteem. De SE-MJ522-R zit stabiel en comfortabel op het hoofd dankzij de lederen oorkussentjes. Dit model heeft een stijlvol ontwerp en is beschibaar in 7 verschillende kleuren, zwart, wit, rood, roze, limoen, turkoois en paars.

4

SE-MJ512-PW en SE-MJ502-K

Deze beide modellen hebben een hoge geluidskwaliteit door de 40 mm driver units. Ook hier is het compacte vouwsysteem weer aanwezig zodat de koptelefoons gemakkelijk op te bergen en te vervoeren zijn. Dankzij de lichte slanke hoofdband en de lederen oorkussentjes zitten deze koptelefoons zeer comfortabel. De SE-MJ512-PW is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren met een gekleurde ring. De SE-MJ502-K is verkrijgbaar in 5 kleurvarianten.

De nieuwe Pioneer hoofdtelefoons zijn verkrijgbaar vanaf  oktober 2013. Prijzen zijn tot zover helaas nog niet bekend.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.