Philips komt met kleinere, goedkopere wake-up light

Als het gaat om wekkers, dan lijkt de Wake-Up Light van Philips echt wel het neusje van de zalm te zijn. Helaas zijn de wekkers niet heel goedkoop, maar daar moet met een nieuw ontwerp verandering in brengen.

Hoewel de LED techniek ongewijzigd blijft, zijn de nieuwe modellen een stuk compacter en bevatten ze alleen de basis wekfuncties. Deze zorgen ervoor dat de wekker 30 minuten voor tijd de kamer langzaam begint te verlichten zodat jouw lichaam langzaam went aan het idee weer wakker te moeten worden. Daarnaast zal de wekker ook langzaam vogelpiepjes en andere geluiden laten horen.

Beschikbaarheid

De Wake-up Light HF3500 is de goedkoopste uit de nieuwe serie en zal €59,99 gaan kosten. De Wake-up Light HF3505 gaat echter voor €79,99 over de toonbank. Beide modellen liggen deze maand nog in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram