Nieuwe Western Digital My Book productlijn

Western Digital heeft zijn productlijn My Book en My Book voor Mac verder verbeterd. De harde schijven hebben nu een capaciteit tot 4 TB en een verbeterde softwareversie voor bescherming van grote videobestanden, muziek en foto’s. De nieuwe My Book lijn met USB 3.0 uitgang is beschikbaar met 2 TB, 3 TB en 4 TB geheugen voor grote datahoeveelheden.

De mogelijkheden voor gegevensbeveiliging van de nieuwe schijven zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een back-up van alle data.  WD SmartWare™ Pro, met automatische back-up software en Dropbox™ integratie, biedt back-up mogelijkheden in de cloud. WD Edition of Acronis® True Image™ stelt gebruikers in staat om een back-up te maken van complete systemen en om programma’s en documenten veilig te verwijderen.

De data is extra beveiligd dankzij de WD SmartWare Pro, de automatische back-up software zorgt voor beveiligingsmaatregelen tegen onrechtmatige toegang tot de schijf dankzij hardware-encryptie en wachtwoordbeveiliging. Gebruikers kunnen ook gebruikmaken van Dropbox en een back-up maken in de cloud om de bestanden tegen diefstal, brand, waterschade of een andere natuurramp te beschermen. Om een back-up van het hele systeem te maken en data veilig te kunnen verwijderen, maakt de My Book productlijn gebruik van Acronis True Image (ATI) WD Edition. ATI WD Edition is een geïntegreerde software suite die de veiligheid van alle informatie op de PC garandeert en ook gebruikt kan worden om vertrouwelijke informatie veilig te verwijderen. De software wordt daarnaast gebruikt om data te herstellen na een fatale systeemcrash. Hierbij kan de hele PC, inclusief bestanden, software en voorkeuren hersteld en teruggehaald worden.

My Book voor Mac

WD My Book voor Mac bevat daarnaast de SuperSpeed USB 3.0 en UAS aansluiting voor een snelle verbinding en flexibiliteit. My Book voor Mac is beschikbaar met 2 TB en 3 TB opslagcapaciteit en is compatibel met Time Machine™ van Apple voor een veilige en effectieve back-up van gegevens. De schijf wordt geleverd met WD Security software die samen met wachtwoordbeveiliging en hardware-encryptie zorgt voor een optimale bescherming van data tegen ongeautoriseerd gebruik. Verder kan de gebruiker de schijf registeren met WD Utilities en is het onder andere mogelijk om statistieken uit te draaien.

Prijs

My Book en My Book voor Mac harde schijven hebben 3 jaar garantie.

De adviesprijs voor My Book

2 TB is € 99,-

3 TB € 129,-

4 TB € 179,-

De advies prijs voor My Book voor Mac

2 TB € 111,-

3 TB  € 139,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.