Netflix nu ook in Nederland

Vannacht is Netflix live gegaan in Nederland. Voor slechts 8 euro kun je met vier gezinsleden naar het enorme aanbod films en series van Netflix kijken. Speciaal voor Nederland heeft Netflix ook lokale producties aan het assortiment toegevoegd.

Wanneer je jezelf aanmeld voor Netflix begint de dienst met het stellen van vragen. Op basis van jouw antwoorden zal Netflix aanbevelingen doen die naargelang jouw kijkgedrag verder worden gefinetuned.

Het assortiment van Netflix bevat ook vele series die Netflix zelf produceert. Deze series komen vaak per seizoen online in plaats van per aflevering zoals bij de series die nog uitgezonden moeten worden. Of Netflix ook lokale series gaat produceren is nog onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.