Lenovo heeft vandaag aangekondigd met vijf nieuwe zakelijke ultrabooks op de markt te komen. Daarnaast lanceren ze ook nog een nieuwe ThinkVision monitor met een panoramische weergave. Het gaat om de Thinkpad T440, T440s, X240, S440 en S540 en de ThinkVision LT2934z.

De nieuwe ultrabooks van Lenovo krijgen een nieuw modern design en krijgen een Intel Core processor van de vierde generatie. Ook zegt Lenovo de accuduur te verlengen naar ‘een gehele dag’ d.m.v. Power Bridge technologie. Volgens Lenovo zou de accu tot 17 uur mee kunnen gaan door gebruik te maken van o.a. de vierde generatie Intel Core processoren. Ook kan je met Power Bridge de accu van je ultrabook vervangen zonder deze uit te schakelen. Dit zou betekenen dat je vrijwel nooit meer aan een draadje hoeft te zitten met een extra accu. Ook worden deze apparaatjes uitgerust met een G-sensor die trillingen en schokken detecteert. Een temperatuur- en spanningssensor beschermen de belangrijke onderdelen intern.

X240s_Standard

De Thinkpad T440 en T440s zijn gericht op zakelijk gebruik en kunnen worden uitgerust met een Full-HD touch screen en maximaal 1 TB Harde schijf of een snelle SSD. Ook krijg je ondersteuning voor de laatste generatie WiFi en optioneel 4G.

De Thinkpad X240 is een 12.5″ ultrabook speciaal gericht op mensen die vaak onderweg zijn of de ultrabook veel moeten vervoeren. De laptop is dan ook slechts 20,3 mm dik en weegt niet meer dan 1,5 kg. De X240 wordt uitgerust met een Full-HD touchscreen en kan net als de T440 en T440s worden uitgerust met een HDD of SSD.S540_Black_Standard_Image_01

Als laatste biedt de Thinkpad S serie een super design met een goede feel en look. De afgeschuinde hoeken aan alle zijden geven je het idee dat de laptop zweeft. Ook deze ultrabook kan maximaal worden uitgerust met een 4e generatie Intel Core i7 processor. Met een Full-HD mat scherm en goede graphics moet deze ultrabook de ideale computer zijn voor persoonlijk of zakelijk gebruik.

Ook kondigt Lenovo dus een nieuwe monitor in de ThinkVision serie aan. De monitor heeft een prachtig zwart design.  Het gaat om de allereerste panoramische monitor die Lenovo produceerd. Een 29″ AH-IPS LED paneel met een resolutie van 2560 x 1080 moet voor de grafische weergave zorgen. Het 21:9 scherm biedt je 33% meer scherm dan een conventionele 16:9 monitor. Ook worden er een geïntegreerde Full-HD webcam, microfoon en speakers ingebouwd. LT2934z_Front

Prijzen en beschikbaarheid:

  • Thinkpad T440 en T440s – Beschikbaar in november – vanaf €949,-
  • Thinkpad X240 – Beschikbaar in oktober – vanaf €1099,-
  • Thinkpad S440 – Beschikbaar in september – vanaf €649,-
  • Thinkpad S540 – Beschikbaar in oktober – €649,-
  • Thinkvision LT2934z – Beschikbaar in oktober – €828,-

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.