Lees de tijd van je vingers met de Ringclock

Bijzonder is hij zeker, mar of ik met de afleiding om zou kunnen gaan weet ik zo net nog niet. Ik heb het over de RingClock. Een klokkie, maar dan voor om de vinger.

Het design van de Ringclock is bijzonder. Hij bestaat uit een serie roterende ringen die keurig te tijd laten zien. Hiervoor is een speciaal mechaniek bedacht dat de ringen kan laten roteren. 144 LED’s zorgen bovendien voor de verlichting van de tijdsaanduiding. Je kunt daarbij kiezen uit blauw of oranje. De accu wordt opgeladen via een bijgeleverde Qi pad.

Ringclock-Details

De RingClock is een Indiegogo project en kost je daar $185.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram