Het was even wachten, maar vanaf 18 september is de nieuwste versie van iOS op jouw iPhone, iPod Touch of iPad te downloaden. Nouja, als je een recente hebt, want ook nu zijn er generaties die geen update meer krijgen.

Apple update de iPad vanaf versie 2, de iPad Mini, de iPod Touch vanaf de vijfde generatie en de iPhone vanaf de iPhone 4. iOS 7 ziet er lekker strak uit en bevat diverse nieuwe functies. Natuurlijk delen we graag wat screenshots met je:

iOS 7 is overigens een 64-bit OS van Apple wat extreem goed moet samenwerken met de nieuwe A7 CPU die Apple voor de iPhone 5S heeft ontwikkeld. Het OS moet op de iPhone 5S dus extreem lekker draaien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.