IFA: Philips innoveert met de Smart Baby Monitor

Ook Philips is groots aanwezig tijdens de IFA en weet ook nu weer de Friends of Hue familie uit te bereiden. Ditmaal met een babymonitor die opdrachten kan geven aan de Hue verlichting die door Philips is ontwikkeld.

De Smart Baby Monitor bestaat uit een slimme camera die met jouw smartphone of tablet kan worden verbonden. Hierdoor heb je altijd en overal in en om huis zicht op jouw kindje.

Met behulp van de Smart Baby Monitor kan ook verbinding worden gemaakt met de Philips Hue verlichting in de kamer. De monitor kan het licht aanpassen op bepaalde momenten in de dagelijkse routine van ouder en kind. Een voorbeeld hiervan is het moment waarop de baby wordt gevoed. Ook is het mogelijk voor de smartphone om de kamer langzaam te verduisteren voor de baby. Hierdoor is net als met een wake-up light het slaapritme van de baby te beïnvloeden.

Beschikbaarheid

De Smart Baby Monitor is verkrijgbaar vanaf 2014.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.