MMD, licentie-partner voor Philips heeft vandaag op de IFA een nieuwe gaming monitor geintroduceerd. Het betreft een 24″ Full-HD monitor, de Philips 242G5DJEB/00. De monitor is tijdens de IFA te bewonderen op de stand van Philips in hal 22.

Naast een mooi design heeft dit nieuwe scherm een verversingssnelheid van 144 Hz en ultrasnelle pixelresponstijden van maar één milliseconde. Dit zorgt voor een vloeiend, extra helder en haarscherp beeld zonder ‘spookeffecten’. En positief effect hiervan is dat de ogen minder snel vermoeid raken maar ook minder invoer-lag. Dit laatste komt ten goede tijdens het spelen van bijvoorbeeld first-person-shooters. De voet van de monitor is ook gemakkelijk verstelbaar in hoogt en het scherm kan tot 20 graden gekanteld worden.4

Ook heeft de monitor talrijk van handige en slimme features. Zo heeft dit scherm een SmartKeypad, een speciaal ontworpen afstandsbediening waarmee je extra snel toegang heb tot het ‘On Screen Display’. Je kan zo gemakkelijk presets laden voor verschilende games of andere settings wijzigen van de monitor. Nog een mooi stukje techniek is SmartFrame waarbij gebieden waar tegenstanders zich begeven, extra opvallend worden weergegeven door de RGB-niveaus te versterken in dat gebied. Met SmartSize pas je gemakkelijk je speelscherm aan. Als laatste kan je met een optionele MHL-kabel, HD-video en –audio afspelen en zelfs je telefoon gebruiken.

Aansluitingen zijn er ook genoeg, zo heeft MMD deze monitor voorzien van VGA, Dual Link DVI, een DisplayPort en HDMI. Aan de zijkant van het scherm vindt je een aantal USB 3.0 poorten voor snelle datatransfers of gewoon om supersnel je mobiel op te laden.

De 144 Hz-gamingmonitor is inmiddels al verkrijgbaar voor een prijs van €389.

3

 

Specificaties:

  • Type paneel: TFT-LCD (TN), 24″(61cm)
  • Backlight: W-LED systeem
  • Resolutie: 1920 x 1080 @ 144 Hz
  • Horizontale kijkhoek: 170º
  • Verticale kijkhoek: 160º
  • Helderheid: 350 cd/m²
  • Contrast 1000:1 / 80,000,000:1
  • Kleuren 16.7 M
  • Aansluitingen: VGA (Analogue), DVI-Dual Link (digital, HDCP), HDMI, (digital, HDCP), MHL-HDMI (digital, HDCP), DisplayPort 1.2, USB 3.0 x 4, Smart keypad, Separate Sync, Sync on Green, HDMI audio out

Meer over Philips

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.