Picture of Kevin Krechting
Kevin Krechting

GTA 5, morgen is het zover!

De game waar al zoveel mensen op wachten komt morgen eindelijk uit, GTA 5. Speciaal voor deze grote release is er zelfs op MTV een live-uitzending te zien omtrent de game!

Voor de mensen die nog niet zoveel gelezen hebben over deze game, hier een korte opsomming:

De open wereld van GTA 5 is de grootste ooit gemaakt door Rockstar, hij is namelijk groter dan Red Dead Dedemption, GTA San Andreas en GTA 4 bij elkaar. Ik heb alle drie de games gespeeld en heb dan wel een indruk hoe immens groot deze open wereld wel niet moet zijn. Daarbij komt ook nog eens de onderwaterwereld bij die je kunt gaan verkennen, met duikuitrusting kun je schatten en nog meer vinden.

gta5 diving

Je speelt 3 karakters die samen een team vormen. Dit zijn Michael, Trevor en Franklin die elk hun eigen leven en specialiteiten hebben. Met een simpele handeling schakel je zo over naar een ander karakter om het meeste uit de situatie en de actie te halen. Met z’n drieën beroven ze banken, geldwagens en meer. Het geld kun je uitgeven aan je uiterlijk, voertuigen, vliegtuigen en huizen. Je kunt zelfs je geld beleggen mocht je dit willen!

gta action

Naast het zware leven als crimineel kun je ook doen aan sport, tennis, golven en fietsen zijn een onderdeel hiervan, evenals duiken en skydiven.

Er is ook GTA Online, dit is de online open wereld waarin max. 16 spelers samen of tegen elkaar van alles kunnen doen. De content hiervan wordt alsmaar meer. Rockstar zelf zal content blijven uitgeven, maar ook jij kan nu content maken. De gamers kunnen zelf races of andere evenementen maken om te spelen met anderen. Deze modus is beschikbaar vanaf 1 oktober.

Er zijn zelfs diverse nachtopeningen voor de game zoals bij GameMania, Saturn en BartSmit. Op MTV is er van  22.30 tot 00.00 uur een speciale GameKings uitzending waarbij BN’ers voorbij komen en nog veel meer. Voor meer info van deze uitzending kijk op de site van MTV.

Ik wens alle gamers heel veel plezier met het spelen want het wachten is bijna voorbij!

GTA 5 plane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.