Adobe maakt Creative Cloud goedkoper voor fotografen

Adobe maakte afgelopen jaar de overstap van software die je koopt, naar software die je huurt. Adobe noemde dit Creative Cloud en voor enkele tientjes kreeg je toegang tot alle Adobe software of, voor ongeveer de helft van het geld, tot slechts één app. Met het Photoshop Photography Program komt hier nu verandering in.

Wanneer je al een Photoshop CS3 pakket (of nieuwer) bezit, kun je namelijk voor €9,99 toegang krijgen tot het Photography Program. Dit bestaat uit zowel Photoshop CC als de nieuwe Lightroom software. Daarnaast krijg je van Adobe ook nog eens 20GB aan online opslag cadeau en toegang tot een Behance ProSite lidmaatschap dat normaal al $99 per jaar zou kosten.

Met de verkopen van de Creative Cloud abonnementen gaat het overigens goed voor Adobe. Eerder dan verwacht zijn er al ruim een miljoen betalende leden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.