De A.I. is een SmartWatch en Smartphone

Als je denkt aan de SmartWatch, dan zijn Sony en Samsung de bedrijven die de meeste aandacht krijgen. Toch is er ruimte voor alternatieven zoals we zien bij de A.I. SmartWatch.

AI Watch Facebook

Dit nieuwe, slimme horloge draait namelijk op Android en kan daarmee zelfstandig functioneren. Er zit zelfs een simkaarthouder in zodat je ermee kunt bellen en internetten. Gebruik je jouw smartphone dus enkel voor gesprekken en berichten, dan zou een A.I. in combinatie met een bluetooth headset en een draadloos keyboard weleens een uitkomst kunnen zijn.

AI Watch Specs

De A.I. is een IndieGoGo project, dus je weet dat er nog even geld bij moet voor de productie start. Om zoveel mogelijk geld binnen te halen zijn de specs afhankelijk van de hoeveelheid mensen die op voorhand het horloge kopen. Zo is $200.000 aan omzet nodig om een paar extra horlogebandjes te unlocken en $1.000.000 om NFC aan de specs toe te voegen. Gezien er op het moment van schrijven rond de $2.500 binnen is ben ik er bang voor dat dit project niet heel ver gaat komen.

Meedoen? Dat kan vanaf $180 op IndieGoGo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events