Zelda uitvoering van de Wii U op komst

Het duurt niet heel lang meer voor Zelda’s nieuwste avontuur, The Wind Waker HD, op de Wii U verschijnt. Reden genoeg voor Nintendo om met een speciale uitvoering van de Wii U te komen. Of beter gezegd, de Wii U GamePad. Want die wordt bij deze uitvoering bedrukt.

De nieuwe pack krijgt de titel The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Premium Pack en zal vanaf de release van de nieuwe Zelda in de winkels liggen. Het The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Premium Pack bevat verder de Wii U premium configuratie zoals we die al kennen met 32GB aan opslagruimte aan boord.

Wii-U-Zelda-GamePad-Details

Naast de bedrukking, bevat de verpakking ook de nieuwe game in de vorm van een downloadcode. Met deze code trek je de nieuwe Zelda gewoon uit Nintendo’s eShop.

Beschikbaarheid

De nieuwe The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Premium Pack is vanaf 4 oktober in de winkels te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram