Het duurt niet heel lang meer voor Zelda’s nieuwste avontuur, The Wind Waker HD, op de Wii U verschijnt. Reden genoeg voor Nintendo om met een speciale uitvoering van de Wii U te komen. Of beter gezegd, de Wii U GamePad. Want die wordt bij deze uitvoering bedrukt.

De nieuwe pack krijgt de titel The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Premium Pack en zal vanaf de release van de nieuwe Zelda in de winkels liggen. Het The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Premium Pack bevat verder de Wii U premium configuratie zoals we die al kennen met 32GB aan opslagruimte aan boord.

Wii-U-Zelda-GamePad-Details

Naast de bedrukking, bevat de verpakking ook de nieuwe game in de vorm van een downloadcode. Met deze code trek je de nieuwe Zelda gewoon uit Nintendo’s eShop.

Beschikbaarheid

De nieuwe The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Premium Pack is vanaf 4 oktober in de winkels te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.