Logo GadgetGear.nl
Picture of Kevin Krechting
Kevin Krechting

Wite versie Logitech Wireless Touch Keyboard K400

Naast de standaard kleur zwart komt Logitech nu ook met de witte variant voor de Wireless Touch Keyboard K400. Een handig toetsenbord voor in de woonkamer en voor een leuke prijs!

Het toetsenbord heeft een designupdate gehad. Hij ziet er wat strakker uit en zal door zijn witte kleur in moderne interieuren goed in de smaak vallen. Er zit een multi touchpad van 9 centimer in verwerkt samen met een linker- en rechtermuisknop waardoor een muis overbodig is. Het heeft een bereik van tien meter zodat je vanaf de bank de tv of je laptop kunt bedienen. Hij is uitermate geschikt voor Windows 8 maar ook zeker goed te gebruiken voor Windows 7 of de oudere modellen.

Custom_format_K400 logitech _WHT_TOP

Verder heeft het toetsenbord mediaknoppen om het volume te regelen, door te spoelen enzovoort, dus een goed toetsenbord om audio en video mee te bedienen. Met de FN-toets kun je schakelen tussen je openstaande apps, lekker makkelijk allemaal dus!

Wanneer je hem niet meer nodig hebt dan kun je hem slim opbergen. Logitech heeft hem namelijk zo ontworpen dat je hem ook verticaal kunt opbergen.

Custom_format_K400 logitech _WHT_PROFILE_RIGHT (1)
De batterij heeft een levensduur van 1 jaar. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of je de week nog wel red met dit setje batterijen. Nog even over de connectiviteit, De usb-receiver kan tot wel 5 Logitech apparaten tegelijk regelen. Je hoeft dus geen grote aantallen usb-poorten te hebben om één van de andere Logitech apparaten aan je tv of laptop aan te sluiten.

Deze uitvoering staat gepland voor september 2013 en heeft een adviesprijs van €39,99 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.