Met de S4 Zoom brengt Samsung een bijzondere variant op de populaire S4 op de markt. Deze nieuwe smartphone is uitgerust met een echt zoomlens en dan is er één vraag die bij deze unboxing telt. Zit er meer in het doosje dan alleen het toestel en de standaard kabels en headset?

Bij het openen van het doosje worden we meteen met de achterkant van de S4 zoom geconfronteerd. Samsung laat ons nog even weten dat we het hier echt over een toestel met Super AMOLED display hebben en bluetooth Smart Ready.

Samsung-Galaxy-S4-Zoom-Unboxing-1

Onder het toestel vinden we alle accessoires. Zoals verwacht omvat dit een netstroom lader, een USB kabel en een simpele headset. Opvalland is dat de headset wit is terwijl de rest van de kabels zwart zijn.

Als unieke accessoire in het pakket krijgen we ook een lensdoekje. Handig, want lenzen worden snel vuil en Samsung heeft er bij de S4 Zoom voor gekozen om een stuk ontspiegeld glas bovenop de lens te leggen. Dat wordt poetsen ;-).

Samsung-Galaxy-S4-Zoom-Unboxing-2

Binnenkort lees je alles over dit apparaat in de review.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.