Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

TOR laat je anoniem browsen met jouw iPhone of iPad

Met de Google Chrome browser kun je al een incognito tabblad openen op de iPad, maar de TOR browser gaat een stuk verder. Die stuurt jouw verkeer namelijk over een enorme lading internationale servers om zo jouw identiteit veilig te stellen.

Binnen het TOR netwerk wordt het internetverkeer ook nog eens meerdere malen versleuteld waardoor het vrijwel onmogelijk lijkt voor overheden om de bron van het verkeer te achterhalen. Doordat Apple verplicht dat alle browsers haar WebKit engine gebruiken, mag je er bovendien vanuit gaan dat jouw ervaring op internet hetzelfde blijft.

Toch staat er ook hier een prijs op privacy. De TOR (of Tiga’s Onion Browser) app kost je namelijk wel €0,89.

Via.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.