Picture of Jack Spoor
Jack Spoor

Thurstmaster Y-250CPX gaming headset

Thrustmaster heeft aangekondigd de lijn gaming headsets uit te breiden met een geheel nieuw model, namelijk de Y-250CPX. Deze gloednieuwe gaming headset van Thrustmaster is gebaseerd op het beste van wat zijn voorgangers te bieden hebben.

De Y-250CPX is naast PC en Mac ook te gebruiken op de Playstation 3 en Xbox 360. Dankzij de afneembare kabel kan de headset ook gebruikt worden voor mobiele apparaten zoals de Nintendo 3DS, Playstation Vita, MP3 spelers, tablets en Smartphones. Naast de grote compatibiliteit biedt deze headset ook een zeer goede geluids kwaliteit dankzij de vele jaren ervaring van Thrustmaster op het gebied van audio. De ingebouwde 50mm drivers geven deze headset een ongeëvenaarde geluidsweergave met kristal heldere klanken en een diepe bas.

Thrustmaster heeft bij deze headset ook gedacht aan het comfort. Ze hebben de Y-250CPX uitgerust met ultra zachte oorkussens voor extra comfort. Dit zorgt ook voor extra isolatie van geluiden van buitenaf. Op de 5,2 meter lange kabel bevindt zich een multifunctionele controller waarmee je onder andere het geluid van je spel en van andere spelers of de sterkte van de bas onafhankelijk kan aanpassen.

De Y-250CPX is een veelbelovende gaming headset van een veelbelovende fabrikant. De headset ligt vanaf oktober dit jaar in de winkels voor een adviesprijs van €89,99.

Y-250CPX_Curve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.