GadgetGear.nl

GamesCom: Sony onthult haar Playstation 4 Accessoires

Op de GamesCom heeft Sony de officiële accessoires voor de Playstation 4 onthult. De lijn bestaat uit drie kleuren controllers (die deels zwart zijn), een vertical stand en meer.

DualShock 4

De DualShock 4 controller verschijnt in de kleuren Wave Blue, Magma Red en in het zwart. Opvallend is dat Sony alleen de bovenkant van de controller kleurt terwijl Sony in het verleden de hele controller onder handen nam.

Vertical Stand

Sony komt ook weer met een vertical stand. Nu zet ik mijn Playstation al jaren overeind zonder zo’n standaard, maar ook ik kan me voorstellen dat je iets meer stabiliteit zou willen. In tegenstelling tot eerdere vertical stands bevat deze ook een uitgebreid lock-mechanisme.

DualShock 4 Charger

Tenslotte komt Sony ook met een laadstation voor de DualShock 4 controller. Op één laadstation kunnen twee controllers tegelijk worden geladen.

Beschikbaarheid

De prijzen zijn nog niet bekend, maar je mag er vanuit gaan dat de accessoires gelijk met de console in de winkel zullen liggen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten