Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Playstation 4 voorverkoop nu al te succesvol!?

Opvallend nieuws van gamestore Game Mania deze ochtend. De gamestore weet namelijk te melden dat de Playstation 4 zo succesvol is dat het leveringsproblemen verwacht.

Game Mania zegt nauwe banden met Sony te onderhouden en weet vanuit die hoek te melden dat Sony zeer waarschijnlijk niet kan voorzien in alle pre-orders van Game Mania. Hoe het met andere gamestores zit kan Game Mania uiteraard niet melden.

Game Mania verwacht twee leveringen van Sony. De eerste levering zou vlak voor de lanvering plaats moeten vinden. De tweede levering aan het einde van het jaar. Het kan dus zijn dat je, ondanks je reservering, toch moet wachten op de tweede lading Playstation’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.