GadgetGear.nl

Playstation 4 voorverkoop nu al te succesvol!?

Opvallend nieuws van gamestore Game Mania deze ochtend. De gamestore weet namelijk te melden dat de Playstation 4 zo succesvol is dat het leveringsproblemen verwacht.

Game Mania zegt nauwe banden met Sony te onderhouden en weet vanuit die hoek te melden dat Sony zeer waarschijnlijk niet kan voorzien in alle pre-orders van Game Mania. Hoe het met andere gamestores zit kan Game Mania uiteraard niet melden.

Game Mania verwacht twee leveringen van Sony. De eerste levering zou vlak voor de lanvering plaats moeten vinden. De tweede levering aan het einde van het jaar. Het kan dus zijn dat je, ondanks je reservering, toch moet wachten op de tweede lading Playstation’s.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten