Philips laat je lasergestuurd je baard trimmen

Een mooi baardje houden is een kwestie van veelvuldig en netjes bijwerken. Om je te helpen mooie, strakke lijnen te trimmen, heeft Philips een lasergestuurde baardtrimmer ontwikkeld.

De nieuwe StyleXpert baardtrimmer 9000 is voorzien van een kop met een breedte van zowel 15mm als 32mm (instelbaar van 0,4 tot 7mm) om mee te trimmen. De innovatie zit hem echter in de laser die op de kop is gemonteerd. Deze moet een strakke, rode lijn projecteren zodat je goed kunt zien waar je aan het scheren bent. Nu klinkt het heel simpel, maar Philips heeft veel tijd moeten steken in het maken van een zo dun mogelijke lijn. Deze dunne lijn is ook de reden dat Philips voor een laser kiest in plaats van een LED.

Philips-StyleXpert-9000-Front

De StyleXpert 9000 heeft een accuduur van 60 minuten. De instelling van de geselecteerde lengte is afleesbaar op het LED display evenals de resterende accuduur. De trimmer is waterdicht zodat je hem goed kunt reinigen.

Binnenkort lees je onze ervaring met deze trimmer.

Beschikbaarheid

De StyleXpert 9000 is vanaf september verkrijgbaar voor €109,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.