Altijd al willen weten hoe een insectenskelet nu precies in elkaar zit? Of wat de grootste vlinder ter wereld is? Antwoorden op deze vragen vind je in de nieuwe multi-touch E-book; De levende natuur.

Het boek neemt je mee op ontdekkingstocht langs een groep dieren die meer dan 400 miljoen jaar geleden voor het eerste op aarde verscheen. Een uitvoerige inleiding legt aan de hand van onder andere een rijk geïllustreerde levensboom uit welke plaats de insecten innemen in de levende natuur.  Je krijgt verschillende hoofdstukken een overzicht van de ongekende variëteit van deze dieren. Er zijn op meer soorten insecten te vinden dan van welke andere diersoort ook.  De onderwerpen komen tot leven door de honderden haarscherpe foto’s en de interactieve elementen in dit multi-touch ebook; Vergrotingen van detailfoto’s en schitterende video’s van insecten in actie.

De levende natuur: Insecten is de derde aflevering in een reeks die is gemaakt in samenwerking met de experts van het National Museum of Natural History. Eerder verschenen in deze serie Reptielen & Amfibieën en Roofdieren

Prijs: € 2,99

Verkrijgbaar in de: iBookstore

Ebook 2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.