Na de 3DS komt Nintendo met de 2DS. Klinkt als een stapje terug? Dat is het ook, maar toch is de console op zichzelf wel weer een bijzondere toevoeging. Het is namelijk de enige waar je 3DS games enkel in 2D kunt spelen.

Daarmee vormt de nieuwe Nintendo 2DS een brug tussen de DSi consoles en de 3DS waar al twee varianten van zijn (3DS en 3DS XL). De console kan namelijk met zowel DS als 3DS games overweg.

Het is ook de eerste console in tijden die niet meer ingeklapt kan worden. Het scharnier is uit het ontwerp van deze console verdwenen. Ook zijn de stereo speakers verruilt voor een mono speaker en zijn de schermen qua afmeting gelijk aan de kleine 3DS.

Beschikbaarheid

De nieuwe Nintendo 2DS ligt vanaf 12 oktober in de schappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.