Kevin Krechting
Kevin Krechting

Logitech komt met nieuwe wireless muis G602

Logitech komt dus met een nieuwe draadloze gamingmuis, de G602. Mijn ervaringen met draadloze muizen is dat je om de haverklap nieuwe batterijen erin mag doen. Met deze muis is dat al een heel stuk minder aangezien hij tot 8 keer langer mee moet gaan dan de doorsnee draadloze muis!

Draadloos, lekker makkelijk totdat je met batterijen in de weer bent. Daarom hebben vele gamers gewoon muizen aan een draad. Deze nieuwe muis moet tot 250 uur meekunnen wanneer deze in de performance stand staat. Maar de muis heeft nog een andere stand genaamd de endurance stand waar de muis dan wel tot 1400 uur mee moet gaan! Dat zijn niet de malste cijfers. En vind je de muis te zwaar? Dan haal je gewoon een batterij eruit om het gewicht te verminderen. Zo simpel kan het zijn.

Ben je lekker aan het surfen op het web dan zet je hem in endurance om batterijen te besparen, ga je gamen dan is er geen compromis mogelijk en switch je naar performance om het beste in de muis naar boven te halen. De mechanische microschakelaars kunnen wel 20 miljoen kliks aan en de elf programmeerbare knoppen kunnen volledig worden geprogrammeerd door de gamer.

Logitech g602 boven

Door de nieuwe Delta Zero-sensortechnologie kun je uiterst nauwkeurig te werk gaan met je muis en tegelijkertijd dringt deze technologie het energieverbruik enorm terug. Je kunt van 250 tot 2500 DPI gaan om de perfecte snelheid te creëren die je wederom in verschillende standen kunt programmeren.

De muis moet in september in de schappen liggen voor een adviesprijs van €79,99. Wanneer we de muis kunnen testen kun je lezen of de muis inderdaad zo lang mee gaat als verwacht. Het is ambitieus, maar dit zijn we wel gewend van een groot bedrijf als Logitech dat ze deze belofte wel na komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.