Kevin Krechting
Kevin Krechting

Logitech G440,de nieuwe muismat voor gamers

Logitech heeft een groot aantal muizen en daar hoort dan ook een eigen muismat bij de om de ervaring van uiterste precisie compleet te maken. De mat is slechts 3 mm dik en bestaat uit drie lagen.

De onderste laag is van rubber en zorgt ervoor dat de muismat op zijn plaats blijft, de middelste laag, polystyreenkern, zorgt voor een stevige basis en de bovenste laag van polypropyleen zorgt voor de lage wrijving waar gamers altijd op zoek naar zijn.

Je wordt dus niet meer tegengehouden door een hoge wrijving en de zeer gelijkmatige oppervlakte van de muismat zorgt ervoor dat de sensoren uiterst nauwkeurig de beweging kunnen constateren en dit vertalen naar de beweging die jij voor ogen had. De textuur van de G440 is vergelijkbaar met de optimale testomgeving voor de Logitech-muizen, zo veeleisend is de muismat dus blijkbaar.

G240 muismat Logitech

De muismat is te koop in september en heeft een adviesprijs van €29,99. Er is ook een cloth versie die op de markt komt voor €19,99. Voor meer informatie zie de Logitech site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.