LG heeft voor haar L-Series drie nieuwe smartphones aangekondigd. Het gaat om de Optimus L1, de L4 en de L9. Wederom gaat het bij de L-series om veel Android voor weinig geld.

De nieuwe smartphones vullen de gaten tussen de L3, L5 en L7 die eerder dit jaar al werden geïntroduceerd. De L1 zal de absolute instapper vormen met een prijsje van slechts €129. In her kort is dit wat je van de nieuwe serie mag verwachten:

LG Optimus L1

De L1 is uitgerust met een 3 inch TFT display. Onder de motorkap ligt een single-core 1,2GHz CPU. De accu is met 1540mAh fors voor een dergelijk kleine processor waardoor de standby tijd weleens zeer aangenaam uit zou kunnen vallen.

LG-Optimus-L1

LG Optimus L4

De L4 heeft een 3.8 inch IPS display en zal daarmee al een hoogwaardiger beeld opleveren. Ook deze moet het met een 1GHz CPU doen en wederom met 1700mAh een aardige accuduur hebben.

LG-Optimus-L4

LG Optimus L9

De L9 is top of the line in het budgetsegment van LG. Je krijgt een 4,7 inch True HD IPS display en een 1,4GHz dual-core CPU om mee te werken. Het toestel is voorzien van een 2150mAh accu en infrarood zodat je hem als slimme afstandsbediening kunt gebruiken.

LG-Optimus-L9

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.