GadgetGear.nl

inCarBite luxe iPad 2,3,4 & mini hoofdsteun houder

Lange reizen in de auto kunnen een uitdaging vormen, zeker als er kinderen aan boord zijn. Een iPad in de auto brengt uitkomst. Maar los in de hand wordt zwaar en is niet veilig. Daarom zijn er diverse hoofdsteunhouders voor tablets op de markt. InCarBite maakt een erg luxe versie. Door deze zeer luxe manier van iPad integratie in de auto kan de reis voor passagiers ook niet lang genoeg duren. Het kijken naar een film , het luisteren naar muziek of surfen op het internet, te samen met de inCarBite iPad-houder zorgt dit voor urenlang reis plezier.

incarbiteipad2-3houder-3De iPad 2/3 hoofdsteun houder van inCarBite is volgense de makers natuurlijk zeer eenvoudig in het gebruik. Het mooi ontworpen en handige bevestigingssysteem zet je eenmalig vast aan de autostoel. Door een simpel ophangsysteem is het een kwestie van vast draaien zonder gebruik van gereedschap. Via een simpel en gemakkelijk slide-in systeem plaatst je vervolgens de iPad-houder netjes en stabiel in het hoofdsteun. Opladen in de auto verloopt probleemloos via de 12V autolader. Het snoer is gekoppeld aan het bevestigingssysteem, zodat de passagiers niet worden belemmerd in hun bewegingen. Een vaste voeding op het boordnet is leverbaar tegen meerprijs.

Sommige InCarBite iPad hoofdsteun houders zijn voorzien van infrarood techniek. Deze werken met een draadloze infrarood hoofdtelefoon. Wel zo handig geen draden. De houder is getest bij botsproeven en heeft onder andere de maximaal veilige TUV certificatie. Bij een botsing of een noodstop zal de iPad dus niet losschieten.

incarbiteipad2-3houder-4

Naast al deze vele functionaliteiten geeft de inCarBite hoofdsteun houder ook meer bescherming aan uw iPad. Doordat alle hoeken van de iPad in de houder schuiven is de iPad ook meer beschermt tegen vallen of stoten. Te samen met een rubber coating behoort het wegglijden ook tot het verleden.

Op de CES eerder dit jaar heeft Gadgetgear de InCarBite producten al mogen bewonderen. Of ze ook goed in de praktijk werken en montage echt simpel is weten we hopelijk snel. De review samples zijn onderweg. Stay tuned…

incarbiteipad-NL

 

Meer info op www.incarbitestore.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten