Op Kickstarter vinden we dit weekend de Holho. Een piramide die je in staat stelt om hologrammen te projecteren met je smartphone of tablet. Alles dat je hier voor nodig hebt is de zwarte piramide die het bedrijf heeft bedacht.

De piramide bestaat uit semitransparant glas waar jouw smartphone of tablet op kan projecteren. Door projectie van meerdere kanten wordt zo de illusie gewekt dat het beeld echt 3D is. Naast de piramides voor smartphones en tablets, heeft het bedrijf ook nog een aantal andere oplossingen om hologrammen te projecteren.

Één van de uitdagingen voor dit project is echter de content. Het is mogelijk om filmpjes bij de Holho te kopen, maar die zijn behoorlijk aan de prijs. Voor $20 kun je wel een app kopen waarmee eigen filmpjes omgezet worden naar de Holho, maar ook dat zal voor velen nog een flinke klus zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.