Het mooie van een Nexus apparaat van Google is dat je Android in de meest pure vorm krijgt. Toch kan er reden zijn om voor een alternatieve Android installatie te kiezen. Met het online zetten van de factory image probeert Google dit te stimuleren.

Op basis van de factory image kunnen ontwikkelaars namelijk niet Android versies (custom rom) voor de Nexus 7 bouwen die gebruikers daarna op hun tablets kunnen zetten. Ook is het mogelijk, mocht zo’n custom rom niet bevallen, om zelf de Nexus 7 weer in originele staat terug te brengen. Wil je zelf aan de slag met de factory image? Download hem hier. Fijn weekend!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.