GamesCom:Titanfall eerste gameplay trailer onthuld

Titanfall was al aangekondigd op de E3, maar op GamesCom heeft EA dan toch de eerste video vrij gegeven die de gameplay laat zien. Hoge snelheid en wendbaarheid zijn nog belangrijker dan bij normale First Person Shooters.Het verhaal speelt zich af in de toekomst waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde technologie. Dit betekend voor jou als speler enorme bewegingsvrijheid, iedereen heeft namelijk jetpacks waardoor ze hoger kunnen springen en mid-air nog een jump kunnen maken. Dit betekend dus dat de snelheid enorm oploopt omdat op elke hoogte gevaar kan schuilen. Als dat nog niet genoeg is kun je ook walljumps maken om sneller hogerop te komen.

TF_AngelCity_Pilot

Naast de jetpacks heb je nog een krachtig wapen tot je beschikking, namelijk de Titans. Dit zijn mechs die zelfstandig kunnen opereren maar ook in een seconden te bemannen zijn om flinke schade aan te richten. De mechs zijn een verlengstuk van jou. Je bestuurd ze ook in First Person en kan er ieder gewild moment uit.

Ik denk dat dit een totaal andere game wordt dan andere FPS door de bewegingsvrijheid die je krijgt. De release date is nog niet bekend. Voor nu komt de game nog uit op de Xbox360, Xbox One en de PC. Vooralsnog is er nog niets bekend of hij ook nog uit gaat komen op de Playstation.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events