De volgende in de Dragon Age reeks van EA is al in ontwikkeling. Dit maal hebben ze het anders aangepakt. De hel breekt letterlijk los en jij als Inquisitor de taak om dit onrecht aan te pakken.Wat opvalt aan de game is dat er 1 hoofdpersoon is, in de vorige games waren er altijd meerdere personages waar je uit kon kiezen. Deze hoofdpersoon is wel geheel te customizen, zoals ras en klasse zodat er toch voor ieders wat wils is.

De demonen zijn door de barrière gebroken en lopen nu los rond in de wereld die iedereen zo lief is. Jij hebt de leiding over een groepering die dit moet stoppen. Jij kunt je agents gebruiken om kleinere missies uit te voeren zodat jij je met belangrijkere zaken bezig kunt houden. Dit doet ons een beetje denken aan de Assasins’s Creed waar je al enkele delen de beschikking hebt over je eigen assasin’s. Maar zeker een erg leuke toevoeging om de game nog meer naar de eigen hand te zetten.

Dragon-Age-Inquisition-Screenshot-12

Als leider moeten er altijd keuzes worden gemaakt. Mensen komen naar jou toe met een probleem en aan jou de taak om te beslissen of je troepen naar het brandende dorp stuurt of dat je ze liever ergens anders op afstuurt. De keuzes die je maakt hebben invloed jou aanzien en het aanzien van de Inquisitie, je moet jezelf dan ook goed voorhouden wat de voor- en nadelen zijn van je keuze.

De game zal gaan draaien op de Forstbite engine 3. Dit belooft dus grafisch wat te worden. De game wordt een open world waardoor je dus lekker op avontuur kan gaan en je dus niet belemmerd wordt in je manier van spelen. Op GamesCom is onthult dat de Dragon Age Inquisition gepland staat voor de herfst van 2014. Voor welke platformen de game uitkomt is nog niet bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.