Onder de naam Navigo vond ik vanmorgen een wel heel bijzondere SmartWatch in mijn inbox. Deze nieuwe SmartWatch heeft namelijk maar één taak en dat is jou de weg wijzen. Oké, hij kan je ook nog vertellen hoe laat het is…

De nieuwe Navigo is flexibel en schuift snel over de pols. Tijdens het lopen van een bepaalde route krijg je via trillingen en LED-signalen door of je de goede weg loopt. Daarnaast kunnen signalen aangeven of je in de buurt van jouw einddoel komt.

Of de Navigo het echt als SmartWatch gaat redden valt nog te bezien. Deze functies zijn prima over te nemen in de SmartWatches die Sony op dit moment in de markt heeft gezet en kunnen veel meer. Van de andere kant zou deze SmartWatch wel eens heel goedkoop kunnen worden en dat zou dan wel weer heel interessant zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.