Corsair introduceerd nieuwe lijn SSD schijven

Corsair, wereldwijd ontwerpen en fabrikant van high-performance hardware componenten voor de PC markt, heeft aangekondigd een nieuwe lijn SSD drives op de markt te brengen.

Corsair kondigde 22 augustus aan dat zij komen met de nieuwe ‘Force Series LS SSD’ lijn. De nieuwe lijn is bedoeld om consumenten een goedkopere keuze voor SSD’s te bieden voor het upgraden van hun schijf in de laptop of PC.

De Force Series LS SSD’s hebben een formaat van 2.5″ en zijn uitgerust met de nieuwe SATA 3 aansluiting voor een maximale overdracht van 6 GB/s. Met een maximale leessnelheid van 555 MB/s en een schrijfsnelheid van 535 MB/s zijn deze SSD’s tot wel 10 keer sneller dan standaard HDD’s. Ook integreert Corsair nog verschillende technologieën om de levensduur van deze SSD te verhogen. Daarbovenop spreekt Corsair van een garantieperiode die gemiddeld hoger ligt dan iedere andere fabrikant.

De Corsair Force Series LS SSD drives komen in de groottes 60 GB, 120 GB en 240 GB. Deze drives hebben een adviesprijs van $69,99, $109,99 en $199,99 en komen met een garantie van drie jaar.

2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.