Belkin’s LEGO Builder covers komen naar Nederland

Een tijdje geleden mochten we al wereldkundig maken dat Belkin en LEGO een meerjarige deal hebben gesloten om LEGO covers op de markt te brengen. Nu is bekend dat ze naar Nederland komen en wat ze gaan kosten.

Zowel de iPhone 5 hoes als de iPod Touch hoes zijn aan de achterkant voorzien van de bekende LEGO noppen. Dit is niet alleen grappig of leuk, maar ook handig. Schiet je bijvoorbeeld filmpjes met je toestel, kun je met LEGO snel wat wieltjes onder je smartphone monteren om zo een mooi shot te kunnen maken. Van de andere kant kun je er natuurlijk ook gewoon een mooi kasteel op bouwen.

Belkin LEGO iPod Touch

Beschikbaarheid

De iPhone 5 versie van de LEGO Builder gaat €29,99 kosten terwijl de iPod Touch versie €24,99 kost. De covers zijn per direct leverbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram