Kingston Technology Europe Ltd. heeft in samenwerking met SteelSeries een nieuwe headset ontwikkelt. Deze nieuwe headset, de SteelSeries Siberia v2 – Kingston HyperX Edition is vanaf 8 juli in Nederland beschikbaar via de webshop van Alternate.

Na jarenlange samenwerking tussen Steelseries en de marktleider in geheugenproducten is er nu dan een nieuwe headset ontwikkeld. De Steelseries Siberia v2 – Kingston HyperX Edition headset is gericht op professioneel gamen, heeft een strak design en is gebouwd op kwaliteit. Deze limited edition headset is gebaseerd op het design van de SteelSeries Siberia v2, wereldwijd winnaar van verschillende review- en toernooi awards.

De uitmuntende kwaliteit van deze headset en de 50mm drivers zorgen voor een geweldige geluidsweergave. Deze headset voldoet volledig aan alle eisen van professionele gamers.

HyperX Steelseries Headset_HyperX_SteelSeries_Headset

Specificaties

Koptelefoon:
Drivers: 50mm
Frequentie: 18 – 28,000 Hz
Impedantie: 32 Ohm
SPL@1kHz, 1V rms: 112 dB
Kabellengte: 1,0 + 2,0 = 3 m

Microfoon:
Frequentie: 50 – 16,000 Hz
Pick-up patroon: Unidirectioneel
Sensitiviteit: -38dB

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.