Logo GadgetGear.nl
Foto van Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

SEGA Classics binnenkort in 3D te spelen op de 3DS

Misschien had jij wel een Master System thuis, of een Mega Drive? Dan heb je zeker goede herinneringen aan die fijne, oude SEGA games. Die oude games verschenen al eerder op de virtual console van de Wii, maar zijn binnenkort voor het eerst ook volledig in 3D te spelen.

Nintendo en SEGA brengen een aantal classics namelijk naar de Nintendo 3DS. Het gaat om Altered Beast, Ecco the Dolphin, Galaxy Force, Shinobi, Sonic the Hedgehog, Space Harrier, Streets of Rage en Super Hang-On.

De games hebben, net als een aantal prachtige Nintendo klassiekers, een 3D make-over gekregen. Met andere woorden, er is meer diepte in de games terwijl de gameplay vrijwel ongewijzigd is gebleven. Je snapt, ik kan niet wachten tot ze in de eShop liggen ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.