Gister lanceerde Samsung de nieuwe Tab3 series Android tablets in Nederland. Tijdens een speciaal evenement toonde Samsung de pers haar drie nieuwe tablets. Het gaat daarbij om een 7 inch, een 8 inch en een 10,1 inch tablet.

Samsung lanceert de tablets meteen met een uitgebreide accessoirelijn. Zo zijn er verschillende hoezen verkrijgbaar en legt Samsung ook een draadloos toetsenbord en een AllShare Cast ontvanger in de winkel. Met die laatste is het mogelijk om het scherm van de Tab3 draadloos op een TV weer te geven. Samsung’s eigen Smart TV’s beschikken al over deze functie.

Samsung-Galaxy-Tab3-7

De 10.1 is niet alleen de grootste tablet uit de Tab3 serie, maar ook de snelste. Deze tablet is uitgerust met een dual-core 1,6 GHz CPU en heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. De Tab3 8 beschikt over een dual-core 1.5GHz CPU.

Samsung-Galaxy-Tab3-8

Later vandaag lees je de unboxing van de Tab3 8. Later deze week lees je hoe deze nieuwe Tab3 ons bevalt.

Samsung-Galaxy-Tab3-10.1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.