Review: Russell Hobbs Family Grill

Russell Hobbs kwam niet al te lang geleden met de nieuwe Family Grill op de markt. Een thuisgrill met als voornaamste verkoopargument dat het een low-fat dieet zal ondersteunen. Dat hij er daarnaast ook nog leuk uitziet is mooi meegenomen.

Unboxing

In de doos van de Family Grill vinden we de grill zelf, een handleiding en een vetbakje. Meer heb je niet nodig.

Russell-Hobbs-Family-Grill-Vetbak

Design

De Family Grill is voorzien van een in hoogte verstelbare achterpoot. Deze is zeer belangrijk als je gezond wilt grillen. Door deze poot op te klappen loopt de anti-aanbak grillplaat namelijk schuin af. Het vet dat tijdens het grillen uit je vlees komt, druipt hierdoor mooi in de vetbak van de Family Grill.

Russell-Hobbs-Family-Grill-Worsten

De verstelbare poot doet ook nog dienst om het snoer omheen te wikkelen. Het laat je de Family Grill ook verticaal opbergen waardoor deze gadget minder van je kostbare kastruimte inneemt wanneer je hem niet gebruikt. Daar is dus goed over nagedacht.

Werking

De Family Grill aanzetten is een kwestie van de stekker in het stopcontact steken. De hitte van de Family Grill is goed genoeg om tosti’s op te maken, maar voor vlees zou hij wat mij betreft iets minder hard mogen gaan. Helaas is de hitte niet in te stellen. Wat mij betreft het enige dat de Family Grill ervan weerhoudt om met een gold award bekroond te worden.

Russell-Hobbs-Family-Grill-Tosti

Schoonmaak

Het schoonmaken van de Family grill gaat ook goed. De anti-aanbaklaag laat je zonder problemen aangekoekte etensresten verwijderen. Helaas zijn de grillplaten alleen niet in de vaatwasser te plaatsen. Je moet dus met een klein sopje aan de slag. De vetbak mag wel de vaatwasser in.

Russell-Hobbs-Family-Grill-Opbergen

Conclusie

Met de Family Grill komt Russell Hobbs met een interessante grill voor iedereen die minder vet in zijn of haar vlees wenst. Daarnaast is de grill perfect voor tosti’s. Het enige dat mist is de mogelijkheid om de warmte in te stellen zodat je vlees langzamer kunt garen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Compact op te bergen
  • Goed schoon te houden
  • Vet druipt goed weg

THE BAD

  • Warmte niet instelbaar
Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram