Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Laser Twilight (Decoratieve projector)

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Indrukwekkende projectie
  • Zeer groot te projecteren
  • Blauwe waas en laser afzonderlijk in te stellen
  • Goedkoop

THE BAD

  • Qua uiterlijk zal de projector niet iedereen aanspreken

Wanneer we het over projectors hebben, gaat het al snel over beamers. De Laser Twilight is dan ook echt een klasse apart. Deze decoratieve projector versiert jouw plafond of muur namelijk met een enorme sterrenhemel.

Unboxing

De Laser Twilight wordt geleverd met een netstroom adapter en een handleiding.

Laser-Twilight-Unboxing

Design

De projector ziet eruit als een grote ster. Leuk bedacht, maar dat neemt natuurlijk ook wat meer ruimte in en, als hij uit staat, moet hij maar net in jouw interieur passen. Een klein vierkant kastje had mij persoonlijk meer aangesproken.

Laser-Twilight-Packshot

Werking

De Laser Twilight bevat twee knoppen. Een schakelaar aan de bovenkant voor de groene laserprojector en de koeling. De onderste schakelt de LED projector en de hoeveelheid licht deze geeft. Zo is de Laser Twilight projector naar eigen smaak in te stellen.

Laser-Twilight-Bediening

Effect

Wanneer ik een doos als deze zie, zijn mijn verwachtingen automatisch niet al te hoog. De foto van het effect op de verpakking is duidelijk bewerkt om er leuk uit te zien. De twinkels, de vallende sterren, zo ontbreken allemaal.

Laser-Twilight-Effect

Toch is het effect van de Laser Twilight mooi, enorm mooi. Zoals je in het filmpje bovenaan kunt zien bewegen de sterren individueel, maar helaas is het effect niet goed vast te leggen om video. Het beeld is veel donkerder dan in de praktijk. Ook foto’s zijn vrijwel niet te nemen. Wil je een goed beeld van wat de Laser Twilight kan, moet je hem in een donkere kamer ervaren. Het is echt bijzonder. Zeker omdat de projectiehoek echt heel groot is.

Conclusie

Het effect van de Laser Twilight is letterlijk betoverend. Zelfs mijn baby geniet van het effect wanneer die onder de projectie ligt. Ben je op zoek naar bijzonder sfeerlicht, dan is de Laser Twilight een erg creatieve manier om een ruimte te verlichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.