Logo GadgetGear.nl
Picture of Kevin Krechting
Kevin Krechting

Rambo, The video game trailer onthult!

De film zelf is al meer dan 20 jaar oud maar na de nieuwe film uit 2008 heeft Rambo nu ook een eigen video game! De game wordt ontwikkelt door Reef Entertainment, bekend van de game Sniper elite.

Je speelt Rambo in first person . De verhaallijn is gebaseerd op de films, je begint dus in het stadje Hope en doorloopt vervolgens Rambo First Blood, First Blood part 2 en Rambo 3. Een fantastisch aspect van de game is dat ze de originele stemmen en muziek hebben gebruikt om een zo authentiek mogelijke ervaring te kunnen bieden. Aangezien de films al oud zijn was het nog wel een hele klus voor Studiocanal, de houder van de filmrechten, om zoveel mogelijk audiomateriaal te verzamelen. Te weinig materiaal betekend immers dat je al snel alle zinnen hebt gehoord, dit zou afbreuk doen aan de game.

Hope Rambo

Denk je aan Rambo dan denk je aan veel kogels en veel explosies, maar ook zeker aan de jungle en stealhkills. De game zal een verwoestbare omgeving kennen waar je lekker op los kunt gaan. Pijl en boog of een machinegeweer, of beide, de keus is aan jou!

Forest_Hunt Rambo

We gaan zien hoe de game wordt. Er is vandaag een trailer vrijgegeven van de gameplay. Dat ziet er goed uit. Rambo is een leuk concept voor een game en ik ben erg benieuwd hoe deze game zal spelen! De game komt uit op de PS3, Xbox 360 en de PC in het najaar.

HopeDestruction Rambo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.