Picture of Kevin Krechting
Kevin Krechting

Nieuwe speakers Logitech: Z600

In augustus 2013 komt Logitech met nieuwe speakers waarvan je niet zou verwachten dat het speakers zijn. Ze lijken namelijk op moderne kunstobjecten!

Design.

De speakers lijken op smal uitlopende torens die perfect passen bij de nieuwere designs van bijvoorbeeld de ultrabook en de Mac. Het volume is aan te passen door met je vinger aan de bovenkant van de speaker met de klok mee of tegen te swipen. De rest van de knoppen (aan/uit, Bluetooth pairing en 3,5mm) zijn subtiel weggewerkt in de achterkant van de speakers zodat de vorm zo egaal mogelijk blijft. De kabels zijn glad en plat om zo stijlvol mogelijk weg te lopen naar de adapter.

Z600 Logitech vinger

Connectiviteit.

Nog mooier is dat ze draadloos zijn en via Bluetooth werken. Geen gerommel dus met allerlei kabels, een kabel voor de adapter is het enige dat je aan kabels nodig hebt. Je kunt er tot drie verschillende apparaten aan koppelen. Door simpel op de pauzeknop van een apparaat te drukken en play op het andere apparaat, kun je het geluid wisselen van bijvoorbeeld je computer naar je tablet. Eenvoudig en zeer doeltreffend.

Maar wat als je apparaat geen Bluetooth ondersteund? Ook daar heeft Logitech aan gedacht door een usb-Bluetooth-reciever mee te leveren. De speakers kunnen zelfs aangesloten worden d.m.v. 3,5 mm kabels mocht je dit willen. Kortom, Logitech biedt je dus maar liefst drie verschillende mogelijkheden om je speakers aan te kunnen sluiten op je apparaten.

Geluid.

De Logitech Bluetooth Speakers Z600 leveren een helder geluid, zowel bij het luisteren naar muziek, het kijken van een film, spelen van games als tijdens video-chatten. Door middel van de drie drivers in elke luidspreker biedt dit systeem een uitstekende akoestiek voor elke ruimte.

Z600 Logitech setup

Wat er nu bekend is over de speakers belooft veel goeds. Het past bij een levensstijl die erg connectief is en graag zonder al te veel kabels werkt. Daarnaast ziet het design er erg goed uit. De prijs voor deze speakers zal rond de €149,- liggen en ze zullen in augustus dit jaar in de schappen te vinden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.