Motorola geeft de Maxx een mega batterij

Motorola gaat in Amerika de nieuwe Droid Maxx aan de man brengen. Een smartphone met een extra grote accu en een achterkant van Kevlar. Juist hetzelfde materiaal dat voor kogelwerende vesten wordt gebruikt. Een ideale smartphone voor de Tupac’s en Biggie’s van deze wereld ;-).

De hele Droid Maxx gaat 8,5mm dik worden en krijgt een 5 inch display mee. Ook de chipset gaat bijzonder worden. Deze bestaat namelijk een een 1,7GHz dual-core CPU, een quad-core GPU (mogelijk de MALI-400) en twee losse cores waar we nog maar weinig over weten. Daarnaast krijgt de smartphone 2GB aan RAM.

De Droid Maxx wordt ook voorzien van een 10 megapixel camera aan de achterkant met een diafragma van f/2,4. Aan de voorkant zit een 2 megapixel camera. Je foto’s en video’s kun je kwijt op 32GB aan interne opslag.

De accu van de Droid Maxx heeft een capaciteit van 3.500mAh en dat is veel, heel veel voor een smartphone. Op standby moet de smartphone het 48 uur volhouden.

Motorola heeft de Droid Maxx ook van een aantal software features die het toestel laten opvallen. Zo kun je door twee keer te schudden de camera snel op laten starten. Ook zullen notificaties niet het hele display innemen en is het mogelijk met Droid Zap foto’s naar mensen in je directe omgeving te sturen.

Voorlopig zal de Droid Maxx niet buiten de VS verschijnen. In de VS gaat het toestel samen met eent weejarig contract $199 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events