Logo GadgetGear.nl
Picture of Kevin Krechting
Kevin Krechting

Lineup UIG voor de komende maanden.

Gamescom komt er weer aan, en dat merken wij. Zo heeft ook UIG Enterainment haar de lineup voor het najaar aangekondigd. De games zullen dus ook te zien en te spelen zijn op Gamescom.

De volgende games staan op het punt om uitgebracht te worden:

Leisure Suit Larry Reloaded, de remake van het origineel van Leisure Suit Larry in the Land of Lounge Lizards (1991). Het ziet erg grafisch allemaal een stuk beter uit dan toen, en ook zijn er enkele nieuwe dingen toegevoegd zoals nieuwe puzzels en dames. Releasedatum: juli 2013.

Leisure sweet Larry

De drie simulators: Agricultural Simulator 2014, Airport Simulator 2014 en Woodcutter Simulator 2014. Releasedatums: Airport in augustus 2013 en de andere twee sims in november 2013.

Highland Warriors 2. Het vervolg op de game Highland Warriors dat uitkwam in 2003. Het is een RTS-game dat zich afspeelt in de Middeleeuwen. Releasedatum: oktober 2013.

En niet te vergeten, The Realms of Arkania – Blade of Destiny. De remake van het origineel van 1992. Natuurlijk ziet het er grafisch een stuk beter uit maar de game zelf is nagenoeg hetzelfde gebleven. De gevechten zijn turn-based. Dit wil zeggen dat je om de beurt een actie mag uitvoeren. Je kunt op eigen houtje de wereld van Arkania gaan verkennen wat natuurlijk altijd leuk is om de beste wapens en items te vinden! De releasedatum hiervan is augustus 2013.

Realms-of-Arkania-Blade-of-Destiny-feat

Dit is dus de lineup van UIG Entertainment. Een aantal remakes die de oudere fans blij zullen maken en enkele nieuwe simulators. Allemaal te zien dus op Gamescom!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.