K3 broodtrommels, K3 schoenen, K3 shirtjes en nu ook K3 tablets. De dames met de zachte g (nouja, twee dan) hebben weer een nieuwe markt aangeboord met de komst van de iTab K3 tablet.

Deze tablet voor de allerjongsten heeft een 7 inch touchscreen met herkenning van maximaal 5 vingers. Met een resolutie van 800×400 is de resolutie niet enorm hoog, maar ook niet heel slecht. Het geheel loopt op een 1,2GHz CPU met 512MB RAM, dus een potje Angry Birds gaat wel lukken, maar verwacht niet dat jouw koter 3D spelletjes op de tablet kan spelen.

De tablet heeft 4GB aan opslagruimte en je krijgt er nog een micro-SD kaart van 4GB bij. De camera aan de voorkant is bruikbaar met videogesprekken en heeft een resolutie van 0,3 megapixel. Met een ingebouwde 2.400mA accu moeten de kleintjes wel lekker lang door kunnen spelen op deze tablet.

Qua specs stelt het weinig voor, maar voor €119 is het ook geen enorme aanslag op de spaarpot en je krijgt er nog een K3 hoesje bij ;-).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.