Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

G-Inspired introduceert een flexibele iPad houder

G-Inspired heeft vandaag de Goos-e uit de doeken gedaan. Een nieuwe, flexibele houder waarmee de iPad in iedere gewenste houding te plaatsen is. Een gadget die met name handig is voor diegenen die de iPad als tweede scherm gebruiken.

De Goos-e bestaat uit een zware voet met een anti-sliplaag. Op die voet zit een flexibele arm die in verschillende houdingen te buigen is. De kop kan 360 graden draaien, maar is ook te blokkeren in de houding waarin je de iPad het liefst hebt.

Goos-e

Wil je liever geen grote voet op je bureau? Goos-e levert ook een klem voor bevestiging op een tafelblad of fitnessapparaat. Daarnaast zijn er verschillende kleuren om uit te kiezen.

Hoewel het persbericht de Goos-e ook regelmatig als tablethouder bestempeld, is hij er momenteel alleen voor iPad’s vanaf de tweede generatie en dan gaat het enkel om de grote modellen. Vanaf eind september zal er ook een algemene tabletversie zijn voor iedereen met Android of Windows tablets. Daar laten we je tegen die tijd meer over weten.

Beschikbaarheid

De Goos-e ligt vanaf nu in de winkel voor €89.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.