Actiecamera’s zijn populair, maar het blijft kiezen. Film je wat er voor je gebeurt? Film je achter je? Wil je beiden in beeld brengen? Je kunt met twee camera’s werken, maar hoe krijg je de beelden synchroon? Met de ATC Chameleon hoopt Oregon Scientific een oplossing te brengen.

De camera, die iets minder dan 12x4cm meet, bevat twee camera’s met lenzen die 180-graden kunnen draaien. Hierdoor kun je ten alle tijden het beeld vanuit twee standpunten vastleggen. Zoals het een goede sportcamera betaamd, is de camera ook nog schok- en waterbestendig.

OS-ATC-Chameleon

Oregon Scientific levert ook software mee om de beelden in splitscreen af te spelen. Dat kan horizontaal of vertikaal. Binnenkort lees je meer over deze camera.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.