Belkin’s WeMo eindelijk compatible met WeMo

Belkin kondigde geruime tijd geleden al haar WeMo lijn aan. Een lijn die bestaat uit schakelbare stopcontacten, bewegingssensoren en babyfoons die samenwerken met jouw smartphone of tablet. Tot nu toe was de ondersteuning beperkt tot iOS en een BETA app voor Samsung Android devices. Nu kondigt Belkin de officiële ondersteuning voor Android aan.

De WeMo systemen van Belkin zijn voortaan compatible met alle Android apparaten vanaf versie 4.0. Deze ondersteuning is niet geheel verrassend gezien de analisten van Gartner verwachten dat er in 2014 meer dan een miljard Android devices zijn.

Het WeMo systeem bestaat uit de WeMo Switch (review later deze week), de WeMo Switch + Motion en de babyfoon. De WeMo systemen zijn bovendien via het internet te schakelen met behulp van IFTTT.

De app is nu te downloaden via Google Play.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.