Apple heeft het iWatch merk vastgelegd in Japan

Apple heeft er een talent voor om productnamen te gebruiken waar anderen al rechten op hebben. Met de iWatch lijkt Apple in Japan in ieder geval voorzorgsmaatregelen te nemen. iWatch is daar als merk gedeponeerd.

Het deponeren van de naam iWatch is natuurlijk een goede aanwijzing dat Apple aan het langverwachte horloge werkt en dat een release ervan nu toch in de buurt gaat komen. De release zou ook goed uitkomen omdat de aandelen van Apple behoorlijk aan waarde verliezen sinds de dood van Steve Jobs. De echte innovaties blijven namelijk uit.

Ondertussen werken anderen rustig door. Zo heeft Sony al haar derde generatie SmartWatch aangekondigd en zijn ook bedrijven als GEAK en Samsung hard aan het werk om een eigen model in de markt te zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.